پادری چیست؟
پادری کفپوشی گاها از جنس فرش یا موکت صاف است که در مکانهای مختلفی از آن استفاده میشود.این محصول در واقع به رعایت بهداشت و نظافت کمک کرده و مانع از انتقال آلودگی به هنگام تردد افراد میشود.
از پادری در چه مکانهایی استفاده میشود؟
پادری ها را میتوان در بخشهای مختلفی نظیر درب ورودی منزل،آشپزخانه،تراس و سرویس بهداشتی بکار برد.
پادری از چه جنسی باید باشد؟
طرح،جنس و مدل پادری بسته به محل قرارگیری و کاربرد آن در هر بخش متفاوت است.البته میتوان آن را به عنوان یکی از اجزای مهم در زیباسازی و دکوراسیون تزئینی منزل در نظر گرفت.
انتخاب به جا و درست این محصول میتواند جلوه متفاوت و چشمگیری به ظاهر منزلتان هدیه کند.
انواع پادری بر اساس مکان مورد استفاده کدامند؟
۱.آشپزخانه:
این محصول باید از مقاومت بالایی برخوردار بوده،محکم و در برابر چربی ها نفوذ ناپذیر باشد.همچنین به علت نیاز به شستشو در فواصل زمانی کوتاه باید استحکام زیادی داشته باشد.وجود پادری در آشپزخانه از ورود چربی به قسمتهای دیگر خانه جلوگیری میکند.
۲.درب ورودی منزل:
استفاده از این محصول به دو جهت میتواند کاربردی باشد:
۱.وقتی کفش را از پا خارج میکنید،میتوانید پایتان را بدون اینکه با سطح زمین تماسی داشته باشد روی آن قرار دهید.
۲.اگر با کفش وارد منزل میشوید،میتوانید کف کفشتان را با آن تمیز کنید.بنابراین تا حدود زیادی از ورود گرد و خاک و آلودگی بیرون به داخل منزل جلوگیری میشود.
فراموش نکنید که رنگهای چرک تاب مانند نخودی،فیلی یا قهوه ای مناسبترین گزینه برای این محصولات هستند.بدین جهت که کثیفی را کمتر نشان میدهند.
به دلیل آلودگی فضای خارج از منزل،بهتر است این محصول را از جنسی انتخاب کنید که به راحتی قابل شستشو باشد.
همانطور که میدانید ورودی منزل،اولین قسمتی است که نظر افراد را به خود جلب میکند.بنابراین بهتر است در انتخاب پادری برای این قسمت دقت و سلیقه کافی به خرج دهید.
۳.اتاق خواب:
پادری میتواند به چند منظور در اتاق خواب قرار بگیرد:
۱.در بعضی از خانه ها اتاق خواب به تراس راه دارد.بنابراین وجود یک پادری در قسمت جلوی درب تراس میتواند از ورود گرد و خاک تراس به داخل اتاق جلوگیری کند.
۲.میتوانید آن را اطراف یا پایین تختخواب قرار دهید.مثلا وقتی از خواب بیدار میشوید به جای سرامیک یا فرش پایتان را روی یک پادری نرم و لطیف قرار میدهید.
۳.وجود یک پادری به زیباتر شدن دکوراسیون اتاق خوابتان کمک زیادی کرده و جلوه خاصی به آن میبخشد.
۴.سرویس بهداشتی:
در این قسمت از منزل معمولا یک پادری در داخل سرویس بهداشتی و دیگری بیرون آن قرار داده میشود.از این جهت که میزان رطوبت در این قسمتها زیاد است.
معمولا پادری داخل حمام و دستشویی از جنس پلاستیک انتخاب میشود زیرا در برابر آب و رطوبت مقاوم است.برای فضای بیرون باید جنسی با کیفیت انتخاب شود که آب اضافی پا را گرفته و از لیز خوردن افراد جلوگیری کند.
وجود پادری در این قسمت از منزل مانع از ورود رطوبت به قسمتهای خشک خواهد شد.
انواع پادری بر اساس جنس کدامند؟
۱.نمدی:
از این محصول معمولا در قسمت درب ورودی منزل استفاده میشود و از ظاهر زیبایی برخوردار است.به علاوه شیک بوده و قیمت مناسبی دارد.
۲.سنگی:
این مدل نسبت به سایر جنسها کمتر آلودگی را به خود جذب میکند.علاوه بر آن بسیاری از افراد معتقدند که سنگها دارای انرژی خاصی هستند.بنابراین ترجیح میدهند که پاهایشان را روی سنگها بگذارند تا از آنها انرژی بگیرند.
۳.بافتنی:
مدل کاموایی یکی از جذاب ترین انواع این محصول است به خصوص اگر از کامواهای رنگارنگ بافته شود.شما میتوانید با انتخاب رنگهای هماهنگ با دکوراسیون،نمای ویژه ای به فضای خانه تان بدهید.
۴.کنفی:
این جنس شاید یادآور پیشینه کهن یک سرزمین باشد.به نظر میرسد که ساختن یک پادری زیبا از جنس کنف کار چندان پیچیده ای نباشد.
۵.تریکو:
استفاده از جنس تریکو در تولید این محصول باعث القای حس آرامش و گرم نشان دادن فضای خانه میشود.
۶.پارچه ای:
مدل پارچه ای میتواند انواع مختلفی داشته باشد اما طبیعتا پارچه ای مناسب است که ضخیم و مقاوم باشد.
۶.چرمی:
در ساخت این مدل معمولا از پوست حیوانات و چرم طبیعی استفاده میشود.البته بهتر است چرم صنعتی بکار برده شود تا مجبور نباشیم به محیط زیست و حیوانات آسیبی وارد کنیم.
۸.حصیری:
سالیان زیادی است که هنر حصیر بافی طرفداران زیادی به ویژه در خطه شمالی کشورمان دارد.این نوع پادری به واسطه ظریف و دست ساز بودن جلوه بسیار زیبایی دارد.
۹.فرشی یا گلیمی:
این نوع پادری ها در کارخانجات فرش ماشینی با کیفیت بالایی تولید میشوند و از ظرافت و زیبایی خاصی برخوردارند.
انواع پادری فرشی کدامند؟
۱.دایره سنتی:
این مدل مانند فرش ماشینی با استفاده از تعداد گره های مختلف در تراکم طولی و عرضی بافته میشود.به آن فرش سایز کوچک نیز گفته میشود.این مدل به تناسب نیاز شما در قطرهای مختلف تولید میگردد.
۲.دایره شگی:
نام دیگر این محصول فرش پرز بلند است و به عنوان فرش تزئینی در طراحی دکوراسیون های مدرن از آن استفاده میشود.معمولا این مدل را جلوی درب اتاق خواب و پذیرایی به کار میبرند.
۳.دایره گلیم:
از خواب بسیار کوتاه و گره های در هم تشکیل شده است.در واقع خواب کوتاه این محصول مانع از نفوذ هر گونه میکروب و آلودگی در عمق آن خواهد شد.به همین جهت گزینه مناسبی برای درب اصلی ساختمان که افراد با کفش وارد آن میشوند میباشد.
۱۰.آلومینیومی:
جنس این محصول از آلومینیوم بوده و رویه آن دارای پوشش موکت یا “پی وی سی” میباشد.از این مدل معمولا در قسمت ورودی مراکز تجاری،اداری،مسکونی و تفریحی بزرگ،هتلها و رستورانهای مجلل استفاده میشود.
بدین جهت که به میزان بسیار زیادی هزینه های نظافت محوطه را کاهش میدهد.
عملکرد پادری آلومینیومی چگونه است؟
شکل ظاهری این محصول به صورت پروفیل هایی است که به حالت افقی به هم متصلند و جنس رویه آنها موکت است.
نحوه قرارگیری پادری آلومینیومی چطور باید باشد؟
باید با مسیر تردد حالت متقاطع داشته باشد.یعنی اگر مسیر تردد مستقیم باشد،پادری باید به صورت افقی و در جهت قطع کردن حرکت پا اجرا شود.بدین سبب که در این حالت بیشترین میزان اصطکاک و سایش کف کفش ایجاد میشود.
در واقع افراد هنگام ورود به محوطه داخلی،از روی پادری آلومینیومی قدم برمیدارند.بدین طریق آلودگی چسبیده به کف کفش آنها تا حدود بسیار زیادی توسط موکت ها یا رویه “پی وی سی” گرفته میشود.
جنس موکت پادری آلومینیومی چیست؟
الیاف این موکتها به گونه ای است که بیشترین میزان زبری را داشته و یک ساینده فوق العاده محسوب میشود.بدین معنی که به خوبی تمامی مواد اضافی چسبیده به کف کفش،هنگام ورود افراد به داخل ساختمان از کفش جدا میشود.
جالب است بدانید که این آلودگیها تحت هیچ شرایطی به داخل الیاف موکت نفوذ نمیکنند و تنها در انبارکهای آن باقی میمانند.
تمیز کردن آن آسان است و به سادگی با مواد شوینده حتی آب فشار قوی تمیز شده و مانند روز اول میشود.
پادری آلومینیومی را چگونه میتوان تمیز کرد؟
از آنجایی که رویه این محصول از جنس موکت است،در فواصل زمانی معین با جاروبرقی میتوان آن را تمیز کرد.البته در طول سال بسته به میزان تردد و آلودگی ایجاد شده به دو یا سه بار شستشو نیاز خواهد بود.
فراموش نکنید که هرچه بیشتر نظافت این محصول رعایت شود،انبارکها زودتر تخلیه شده و میتوانند آلودگی بیشتری را جذب کنند.
قیمت پادری آلومینیومی چگونه محاسبه میشود؟
قیمت این محصول بر حسب متر مربع میباشد.البته میزان آلومینیوم و موکت به کار رفته در آن نیز تاثیر مستقیم بر قیمت میگذارد.
چگونه میتوان پادری ها را به نحو احسن تمیز کرد؟
مقدار آلودگی پادری به میزان تردد و اوضاع جوی بستگی دارد.طبیعتا در هوای سرد میزان کثیفی بیشتر از فصول گرم خواهد بود.
پادری های جلوی سرویس بهداشتی نیز معمولا به دلیل وجود رطوبت،بستر مناسبی برای رشد انواع میکروب و قارچ هستند.بنابراین بسیار آلوده اند و باید به طور منظم شسته شوند.
اگر روی آنها گِل خشک شده وجود دارد،باید ابتدا آن را با برس قالیشویی بتراشید.حالا روی پادری جارو برقی بکشید و سپس آن را شستشو دهید.
شستشوی پادری چگونه باید انجام شود؟
ابتدا آن را با آب ولرم یا گرم خیس کنید و روی آن پودر لباسشویی بریزید.حالا با برس قالیشویی نرم پشت و روی آن را بشویید.سپس محصول را آبکشی کنید تا کفی روی آن باقی نماند.
پادری را چگونه خشک کنیم؟
میتوانید پادری را پس از شستشو روی طناب یا میله محکم آویزان کنید تا خشک شود.اجازه دهید کاملا خشک شود بعد آن را جلوی درب پهن کنید.
در انتخاب پادری به چه نکاتی باید توجه کرد؟
۱.جنس:
بهتر است جنس محصول فاقد مواد شیمیایی حساسیت زا بوده و از بافتی لطیف برخوردار باشد.همچنین برای جلوگیری از سُر خوردن باید حاوی لاتکس باشد.
۲.ثبات رنگ و شکل:
محصول باید به گونه ای باشد که رنگ آن تغییر نکند،همچنین پس از چند ماه تغییر شکل ندهد.اگر رنگ آن تیره یا چرک تاب باشد بهتر است.
۳.استحکام:
باید مقاوم باشد و بسته به محل مورد استفاده در اثر نفوذ چربی و رطوبت به راحتی خراب نشود.
۴.شستشوی آسان:
باید با آب و مواد شوینده قابل شستشو بوده و به راحتی تمیز شود.به علاوه نباید در اثر شستشو آسیب ببیند.
۵.قدرت جذب بالا:
باید بتواند آلودگی،گرد و خاک و رطوبت را به خوبی جذب کرده و از انتقال آن به سایر نقاط جلوگیری کند.
۶.ابعاد:
اندازه پادری باید متناسب با فضای مورد استفاده باشد.
۷.ظاهر شیک:
پادری میتواند یک المان تزئینی و خاص برای دکوراسیون منزلتان باشد.بنابراین از توجه به زیبایی آن غافل نشوید.
۸.قیمت مناسب:
علاوه بر جنس و کیفیت مناسب،باید از قیمت معقولی برخوردار باشد.